Om oss

Här på tillvaron.se tror vi på att livets rikedom och skönhet finns i de små, vardagliga ögonblicken. Vår mission är att skapa en plats där människor kan pausa, reflektera och upptäcka djupare mening i vardagens händelser. Bakom denna plattform står två passionerade individer, Anna och Erik, som båda har en kärlek för introspektion och mänsklig förbindelse.

Anna Lindberg – Anna är en författare och filosof med en bakgrund inom litteratur och psykologi. Hon har alltid varit fascinerad av berättelser – både de vi berättar för andra och de vi berättar för oss själva. Anna ägnar sin tid åt att utforska dessa berättelser, särskilt de som tar form i vår vardag. Utanför skrivandet älskar Anna att vandra i naturen och finner ofta inspiration från lugnet i skogen.

Erik Nilsson – Med en bakgrund inom digital media och design, är Erik hjärnan bakom tillvaron.se:s visuella estetik och användarvänlighet. Men bortom skärmen är han också en djup tänkare med ett stort intresse för meditation och mindfulness. Erik tror starkt på kraften i närvaro och strävar efter att integrera detta i varje aspekt av webbplatsen. På fritiden kan du ofta hitta Erik med en kamera i hand, fångande livets flyktiga ögonblick.

Tillsammans kombinerar vi våra kompetenser och passioner för att göra tillvaron.se till en meningsfull, givande och inspirerande plattform för alla som besöker oss.